WhatApp Destek Telefon ile Ara

Huawei Mate 20 Lite Ekran Değişimi

Huawei Mate 20 Lite Ekran Değişimi

FİYAT: 1000.00 TL
Marka: Huawei
Tamir Kategori: Ekran

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 1000 TL‘dir. IPS LCD ekran kullanılır. Bilgileriniz silinmez. Ekrana ücretsiz olarak kırılmaz cam koruyucu takılır. Herhangi bir tereddütte ücret iadesi hakkınız bulunmaktadır. Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi süresi teknik servis adresimize geldiğiniz […]

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 1000 TL‘dir. IPS LCD ekran kullanılır. Bilgileriniz silinmez. Ekrana ücretsiz olarak kırılmaz cam koruyucu takılır. Herhangi bir tereddütte ücret iadesi hakkınız bulunmaktadır.

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi süresi teknik servis adresimize geldiğiniz taktirde ortalama 1 saat, 2 taraflı kargo gönderim hizmetimizden faydalanıldığında ise 3 (üç) iş günüdür.

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi ücreti

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi fiyat 1000 TL‘dir. Bu ücrete ekran, teknisyen müdahalesi, kargo ile gönderim yapılıyor ise 2 taraflı kargo ücretleri ve kırılmaz cam koruyucu dahildir.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz ücret dışında kesinlikle herhangi ekstra bir ücret talep edilmez.

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi videosu

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi teknik servisimizde nasıl bir ortamda yapılıyor ve nelere dikkat ediliyor detaylı bir şekilde incelemek isterseniz eğer hemen aşağıda paylaştığımız ve Youtube kanalımıza yüklenmiş olan videoyu izleyebilirsiniz.

GSM İletişim resmi Youtube kanalımızı ziyaret ederek diğer bütün parça değişimi videolarını da inceleyebilirsiniz.

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi nasıl yapılır

Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi alanında uzman ve tecrübeli HUAWEI teknisyenlerimiz tarafından, telefon sağlığı için gerekli tüm koşulların bir araya getirildiği teknik servis odamızda, son teknoloji özel üretim teknisyenleri kullanılarak yapılır.

Teknik servis odamız haftanın 7 günü ve 24 saati 8 farklı güvenlik kamerası ile denetim altında tutulmaktadır. Periyodik olarak sterilize edilir. Tamamen statik elektrikten arındırılmış bir şekilde dizayn edilmiştir.

  1. Bilgileriniz kesinlikle silinmez.
  2. Telefon ekran performansında yani dokunmatik hızı – hassasiyeti ve ekran parlaklığı – çözünürlüğünde herhangi bir değişim yaşanmaz.
  3. IPS LCD ekran kullanılır.
  4. Herhangi bir tereddütte ücret iadesi hakkınız bulunmaktadır.
  5. Ekranın tekrar kırılmasını engellemek için telefona ücretsiz olarak kırılmaz cam koruyucu takılır.
  6. Telefonunuz 6 ay GSM İletişim onaylı ekran garanti kartı ile birlikte sizlere teslim edilir.
  7. Garanti süresi içerisinde ekran ile ilgili kullanıcı hatası dışında karşılaşılan teknik sorunlar ücretsiz olarak HUAWEI teknisyenlerimiz tarafından çözüme kavuşturulur.

Onarım süreçlerinde, teknisyenlerimiz, ek önlem olarak statik elektrikten arındırıcı bileklik ve özel sterilize edilmiş eldiven takarlar.

Huawei Mate 20 Lite teknik servis fiyatlandırması

Teknik servisimizde Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi yapıldığı gibi arızalanan diğer tüm parçaların değişimi de yapılabilmektedir.

Hemen aşağıda paylaşılan tablo ile diğer parça değişimi ücretlerine ulaşabilirsiniz.

YAPILAN İŞLEMDEĞİŞİM FİYATI
Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi850 TL
Huawei Mate 20 Lite batarya değişimi450 TL
Huawei Mate 20 Lite kasa değişimi1000 TL
Huawei Mate 20 Lite şarj soketi değişimi400 TL
Huawei Mate 20 Lite arka kapak değişimi400 TL
Huawei Mate 20 Lite kulaklık soketi değişimi400 TL
Huawei Mate 20 Lite hoparlör değişimi400 TL
Huawei Mate 20 Lite mikrofon değişimi400 TL
Huawei Mate 20 Lite ses tuşu değişimi400 TL
Huawei Mate 20 Lite güç tuşu değişimi400 TL
Huawei Mate 20 Lite arka kamera değişimi450 TL
Huawei Mate 20 Lite ön kamera değişimi400 TL
Huawei Mate 20 Lite arka kamera camı değişimi400 TL

GSM İletişim müşteri yorumları

Teknik servisimize gelen değerli müşterilerimiz bizler hakkında neler düşünüyor detaylı bir şekilde incelemek isterseniz eğer hemen aşağıda paylaştığımız listeyi oynatabilirsiniz.

GSM İletişim müşteri yorumları

GSM İletişim adres bilgileri

Teknik servisimizin adres, telefon ve diğer bütün destek hatlarını hemen aşağıda paylaşıyoruz.

TEL : 0216 550 40 60  GSM : 0532 772 48 72 Whatsapp: 0532 100 4147

ADRES: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:33 Kadıköy (Yol tarifi için Tıklayınız.)

İstanbul’da yaşamıyor ya da firmamıza uzak iseniz Kargo Gönderimi sayfası aracılığı ile nasıl kargo gönderebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Tüm Yorumlar (76 Yorum)

  • Emrah Keskin - 2 yıl önce

    Merhaba öncelikle kolay gelsin sizleri YouTubeden yakından takip ediyorum ve başarılarınızın devamını dilerim. Benim telefonumun ekranı parçalandı hiçbir veri kaybı yaşamadan tamir edilmesi mümkün mü cevabınız için şimdiden teşekkürler kolay gelsin.

  • Halenur Akman - 3 yıl önce

    Huawei mate 20 lite ekran ücreti yazıda 450tl yazıyor fakat listede 300tl hangisi geçerli acaba?

  • Samet Akgün - 3 yıl önce

    merhabalar iyi çalısmalar biraz geçikme li bi Tesekkür olacak ama borçlu kalmak istemem size Tesekkürü bir borc bildim çünkü telefonumu yani telefonumun ekranınj (huawei Mate 20 lite) çok güzel bi sekilde onardığınız için Tesekkür Ederim sizleri çevreme tavsiye edeceğim iyiki sizinle çalısmışım Allah İş Güç Rastlığı Versin İnşallah Hayırlı Günler

  • Yasin IŞIK - 3 yıl önce

    merhaba iyi günler
    telefonumun ekranı kırılmıştı değiştirmek için yetkili servise gittim ve ekran değişimi yaptırdım telefonum huawie mate 20 lite ekran değişiminden sonra kendi kendine kapanmaya başladı daha sonra kendi kendine telefonu sıfırlamaya başladı şarj yüzde 40 ta 50 de falan sıfırlanmaya başladı acaba bunun nedeni nedir çözümü varmıdır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

    • GSM İLETİŞİM - 3 yıl önce

      Yasin Bey merhaba;
      Ekran kırıldığında farklı bir parça mesela anakart hasar almış olabilir. Net bilgi için ise cihazın test edilmesi gerekir.
      Selamlar.

  • Sevcan Kara - 3 yıl önce

    Telefonumun ekranı kırık 300 TL ymiş sanırım. Değiştirmek istiyorum. Bunun haricinde Google A girdiğimde araştırma yaptığımda algılanıyor. Geri çıkıp girmek zorunda kalıyorum. Ailedeki tüm telefonlar Huawei ve herkez de bu oluyor. Normal mi? Acaba

    • GSM İLETİŞİM - 3 yıl önce

      Sevcan Hanım merhaba;
      Evet 300 TL’dir. Diğer konu anladığımız kadarı ile yazılımsal. Maalesef bilgimiz bulunmamaktadır. Huawei ile Google arasında bir durum olabilir.
      Selamlar.

  • tunahan polat - 3 yıl önce

    kolay gelsin huawei mate 20 lite telefonum var iç dış ekran değişimi yapılıcak fiyat hala geçerli dimi 300 tl ? bide şarz soketinte sorun var oda değişicek galiba

  • Ezgi - 3 yıl önce

    Merhaba telefonumun ekranı kırıldı değiştirdim. Şimdi ara ara kendi kendine bir yerlere basıyor. Tuş kilidi yapınca bir süreliğine düzeeliyor. Ekrandan kaynaklı mıdır acaba

  • Tolga kara - 3 yıl önce

    İyi günler kolay gelsin mate 20ekran kırıldı Aksaray’dan gönderiler kaç gün sürer birde fiyatlarımız guncelmi suan

  • Metin - 3 yıl önce

    Merhaba mate 20 şite sıvı teması ekran ve ana kart değişmesi gerek dedi servis ana kart değişimi yapıyot musunuz? Bir de Samsung note 4 ekran değişimi yapıuor musunuz ne kadar ?

  • Eren - 4 yıl önce

    Merhaba huawei mate 20 lite cihazımım dış ekranında problem yok fakat cebimde iç ekranı kırılmış sanırım ekran siyah ve yeşil arası bir renkte tamamen gitmiş. İç ekran değişim fiyatı nedir acaba?

  • Emrah - 4 yıl önce

    Huawei mate 20 ile samsung j7 pro erkan değişimi gerek fiyat nedir ayrı fiyat bilgisi verirmisiniz

  • Ceko - 4 yıl önce

    Mate 20 lite cihazım düşmeden dolayı kasası yamuldu.İç aksamda sıkıntı yok.Arka ve ön camlarda kırık yok.Sadece kasa değişecek.
    Şu anda elinizde siyah renk kasa mevcut mu?

  • Nilay Ksl - 4 yıl önce

    Benim mate 20 lite telefonumun iç ekranı kırıldı ve tamamen siyah ve yeşile büründü ama telefon hala açık. Değişirken full kasa ve ekran olarak mı değişiyor? Teşekkürler.

  • Samet Tarhan - 4 yıl önce

    Merhaba mate 20 lite telefonumun ekranı kırıldı ücret ne kadar olur kaç günde gelir kargo ile göndersem

  • Ceyhun - 4 yıl önce

    Selamlar
    Mate 20 lite cihazım düşmeden dolayı kasası yamuldu.İç aksamda sıkıntı yok.Arka ve ön camlarda kırık yok ama hafif kasadan ayrılmışlar.
    Ön kameram tozlu.
    Kasa değiştirilebilir mi?
    Kameranın tozları alınabilir mi?
    Üceet kaç tl olur acaba

    • GSM İLETİŞİM - 4 yıl önce

      Ceyhun Bey merhaba;
      Kamera tozları alınabilir. Hasar görmediler ise değişiklik yapmaya gerek yok. Kasa değiştirilebilir. Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi fiyatı 300 TL, kasa değişimi fiyatı ise 150 TL’dir.
      Selamlar.

  • S t - 4 yıl önce

    Benim ön kamersların camı kırık ve köşeden ortaya doğru kırık var kaç TL ye yapılır

  • Emine - 4 yıl önce

    Merhaba
    Huawei mate 20 lite telefonumun camı daha önce bir kere kırılmıştı şu an yine kırık acaba size gönderip yaptırdığım takdirde herhangi bi sıkıntı yaşar mıyım? 2.kez ekran değiştiği için?
    Bir de ek olarak arka kapağı yakmışlar ekranı takarken onu değiştirmek istesem hem ön cam hem arka kapağı Orijinal mi takarsınız? Bir de fiyat bilgisi alabilir miyim?

    • GSM İLETİŞİM - 4 yıl önce

      Emine Hanım merhaba;
      Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi fiyatı 300 TL, arka kapak değişimi fiyatı ise 150 TL’dir.
      Selamlar.

  • elif - 4 yıl önce

    düşme dolayı telefon ortadan yamuldu arka ve ön camlarda kırık yok kasa değişirse düzgün bir şekilde kullanılır mı?

  • ceko - 4 yıl önce

    Huawei mate 20 lite kasa yamuldu ekranda ve arka camda kırık yok,görüntüde sıkıntı yok;kasa değişirse cihaz düzgün bi şekilde kullanılır mı?

  • İbrahim - 4 yıl önce

    Huawei mate 20 lite ekran görüntüsü siyah cihaz çalışıyor ne sikintisi vardir

  • Barış - 4 yıl önce

    Mate 20lite anakart değişimi yapıyormusunuz

  • Kereö - 4 yıl önce

    Turkcel fly 459 ekranı varmı sızde varsa fiyat ne teşekkürler

  • Samet Yiğit Tatlı - 4 yıl önce

    Huawei mate 20 lite cihazım da ekranda gölgelenme var çözümü nedir?

  • Emir - 4 yıl önce

    Huwai mate 20 lite ekran üç yerden kırıldı ekran alt tarafı siyah ve ekranda siyah çizgiler var ekran değişimi tekrardan eski haline dödürür mü? Bi de anakartı yanmış olabilir mi? Kolay gelsin

    • GSM İLETİŞİM - 4 yıl önce

      Emir Bey merhaba;
      Bu sorularınıza net bir şekilde cevap verilebilmesi için cihazın teknisyenlerimiz tarafından test edilmesi gerekir.
      Selamlar.

  • SERHAT - 4 yıl önce

    Bir adet mate 20 lite ekrani kırık bir adet de samsung note 5 gold ekran değişim ne kadara olur

  • Emrah uslu - 4 yıl önce

    Merhabalar huawei mate20 lite cihazımın ekranında bolca çizik var bu sebepten değiştirmek istiyorum kırık yok dokunmatiğinde problem yok bunun fiyatı ne kadar?

  • Mert Kaan UÇAR - 4 yıl önce

    Nazar diye düşünüyorum 2 hafta olmadan kırıldı hemde ekranının üstüne değil kapak kısmına düştü ekranı kırıldı anlayamadım

  • Tuğçe - 4 yıl önce

    Huawei mate 20 lite ekran kırıldı telefonu alalı henüz 6 ay olmadı ne kadara değişir acaba

  • Bilal çakar - 4 yıl önce

    Merhaba benim huewai mate 20 lite cihazım 20 ay garantili ön ve arka camı kırıldı göndersem garantisi devam eder mi
    Bide ikisinim toplam fiyatı ne kadar.

    • GSM İLETİŞİM - 4 yıl önce

      Bilal Bey merhaba;
      Huawei Mate 20 Lite ekran değişimi fiyatı 300 TL, arka kapak değişimi fiyatı ise 150 TL’dir. 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi başlar.
      Selamlar.

  • Can Kubilay Yılmaz - 4 yıl önce

    Kolay gelsin. Mate 20 lite telefonumun ekranı ikinci kez kırıldı. Fakat ekran değişimi yapıldıktan sonra ön kameraya toz girmeye başladı. sizde değişim yaptırsam ön kameraya toz girmesi sıkıntısını yaşar mıyım?
    Teşekkürler.

  • Çağla - 4 yıl önce

    Meraba ekran değişimi yollarsam ne kadar sürede bana yollarsınız

  • Nazif ÖZKİREN - 4 yıl önce

    Huawei mate 20 lite kasada ufak tefek çizikler var garantisi vardır garantiden değişir mi kasa

  • Süleyman - 4 yıl önce

    Merhaba 10 aylık mate 20 lıte cıhazım herhangi Bi darbe veya düşme olmadı sag taraftan kasadan ekran cıktı herhangi i darbe felan yok garantiye girerim acaba

  • ecehan - 4 yıl önce

    merhabalar mate 20 lite ekran kirildi fiyati nedlr birde daha 4 aylik telefon sizde degisim yaparsam garantisinden cikar mi

  • Hüseyin - 4 yıl önce

    Huawei mate 20 lite ekran çizildi garanti kapsamına girermi tşk

  • Cudi - 5 yıl önce

    Servisin tam olarak adresi nedir acaba

  • Nejmı Sarıkaya - 5 yıl önce

    Mrb lar Samsung s7 edge ekran degısımi yapıyrmusunuz. Fiyat nedir kargo yapabılıyrmuyuz

  • Nejmı Sarıkaya - 5 yıl önce

    Mrb lar Samsung s7 edge ekran degısımi yapıyrmusunuz. Fiyat nedır

  • Mustafa - 5 yıl önce

    Servisiniz cumartesi günü açık mı ?

Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?

Yurtiçi Kargo ile GSM İletişim arasında kurumsal kargo anlaşması bulunmaktadır. Bu sayede herhangi bir Yurtiçi Kargo şubesine giderek 1008492112 numaralı kargo gönderim kodumuzu vermeniz yeterlidir. Kargo gönderiminde 3 (üç) iş günü içerisinde cihazınız sizlere teslim edilmiş olur. Kargo gönderimi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için Kargo Gönderimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Not: Kargo ücreti sizlere aittir. Yukarıdaki gönderi kodumuzu kullandığınız taktirde indirimli olarak gidiş ve dönüş ücreti 200 TL olarak gönderilen cihazın servis ücretine yansıtılmaktadır. Bireysel gönderimlerde bu ücret çok daha fazla çıkabileceği için gönderi kodumuzu kullanmanız tavsiye olunur.

GSM İletişim Adres ve Ulaşım Bilgileri

TEL : 0216 550 40 60  GSM : 0532 772 48 72 Whatsapp: 0532 100 4147

DİKKAT: Başka şubemiz yoktur. Tabelamız alttaki fotoğraflarda olduğu gibidir.

Teknik servisimiz, İstanbul Kadıköy Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı‘nın çıkışında sağda, Kadıköy Evlendirme Dairesi‘nin karşısında, GENPA teknik servisinin yanındadır. Kapı numarası 33‘dür. Garanti BankasıYapı Kredi Bankası ve Finansbank ile birlikte künefecilerin sırasında E5 çıkışındadır.

ADRES: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:33 Kadıköy (Yol tarifi için Tıklayınız.)

WhatsApp Destek
Merhaba. Buradan WhatsApp numaramıza yazabilirsiniz.