WhatApp Destek Telefon ile Ara

HTC Arka Kapak Değişimi

HTC Desire One Arka Kapak Değişimi

HTC Arka Kapak Değişimi

FİYAT: 00.00 TL
Marka: HTC
Tamir Kategori: Arka Kapak

HTC Desire ve One model akıllı telefonunuzun arka kapağı alınan darbeler ya da bir süre sonra kullanımdan dolayı çizilebilir, kırılabilir. Rengi solabilir ya da yıpranabilir. Böyle bir sorun ile karşılaşıyorsanız ve arka kapak değişimi yapılmasını istiyorsanız eğer alanında uzman ve tecrübeli HTC teknisyenlerimiz tarafından parça değişimi işleminin gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. HTC arka kapak değişiminde ise kullanılan […]

HTC Desire ve One model akıllı telefonunuzun arka kapağı alınan darbeler ya da bir süre sonra kullanımdan dolayı çizilebilir, kırılabilir. Rengi solabilir ya da yıpranabilir. Böyle bir sorun ile karşılaşıyorsanız ve arka kapak değişimi yapılmasını istiyorsanız eğer alanında uzman ve tecrübeli HTC teknisyenlerimiz tarafından parça değişimi işleminin gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

HTC arka kapak değişiminde ise kullanılan ürünün orjinal olması, uzman bir HTC teknisyeni tarafından değişim yapılması ve teknik servis odasının gerekli ortam koşullarını sağlaması ile birlikte cihazınızın arka kapak garanti kartı ile birlikte sizlere teslim edilmesi oldukça önemlidir.

HTC Arka Kapak Değişimi Nasıl Yapılır

HTC arka kapak değişimi alanında uzman ve tecrübeli HTC teknisyenlerimiz tarafından telefonunuza özel ekipmanlar kullanılarak ortalama 30 dakika içerisinde yapılmaktadır. Servisimize gelemeyecek durumda iseniz eğer 2 taraflı kargo gönderim hizmetimizden faydalanılarak 3 (üç) iş günü içerisinde ekran değişimi yapılmasını sağlayabilirsiniz.

  1. Kapak değişiminde orjnal ürün kullanılır.
  2. Kapak görünümü ilk günkü kalitesine geri döner.
  3. Değişim aşamalarında bilgileriniz kesinlikle silinmez.

HTC arka kapak değişimi sonrasında telefonunuz 6 ay GSM İletişim arka kapak garantisi ile birlikte sizlere teslim edilir. Garanti kartınız sayesinde arka kapak ile ilgili kullanıcı hatası dışında karşılaşılan teknik ve donanımsal sorunlar ücretsiz olarak çözüme kavuşturulur.

HTC Arka Kapak Değişimi Fiyat Listesi

HTC arka kapak değişimi fiyat listesi hemen aşağıda telefon modellerine göre paylaşılmıştır. Aşağıda bulunan tabloda telefon modeliniz ya da fiyatı yok ise eğer servisimizi arayarak stok açılıp açılamayacağını öğrenebilir ve fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz.

Yapılan Tamir İşlemiDeğişim Fiyatı
HTC Desire 816 Arka Kapak Değişimi50
HTC Desire 816G Arka Kapak Değişimi50
HTC Desire 820Arka Kapak Değişimi70
HTC Desire 825 Arka Kapak Değişimi
HTC Desire 828 Arka Kapak Değişimi
HTC Desire 830 Arka Kapak Değişimi
HTC Desire 728 Arka Kapak Değişimi
HTC Desire 616 Arka Kapak Değişimi70
HTC Desire 610 Arka Kapak Değişimi
HTC Desire 620 Arka Kapak Değişimi70
HTC Desire 626 Arka Kapak Değişimi70
HTC One M7 Arka Kapak Değişimi150
HTC One M8 Arka Kapak Değişimi200
HTC One M9 Arka Kapak Değişimi200
HTC One M10 Arka Kapak Değişimi250
HTC Desire 310 Arka Kapak Değişimi80
HTC Desire 500 Arka Kapak Değişimi70
HTC One X Arka Kapak Değişimi70
HTC One Max Arka Kapak Değişimi

Adres ve Ulaşım Bilgileri Servisimize Nasıl Gelebilirsiniz

TEL : 0216 550 40 60  GSM : 0532 772 48 72 Whatsapp: 0532 100 4147

DİKKAT: Başka şubemiz yoktur. Tabelamız alttaki fotoğraflarda olduğu gibidir.

Teknik servisimiz, İstanbul Kadıköy Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı‘nın çıkışında sağda, Kadıköy Evlendirme Dairesi‘nin karşısında, GENPA teknik servisinin yanındadır. Kapı numarası 33‘dür. Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Finansbank ile birlikte künefecilerin sırasında E5 çıkışındadır.

ADRES: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:33 Kadıköy (Yol tarifi için Tıklayınız.)

Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır

İstanbul’da yaşamıyor ya da teknik servisimize gelemeyecek durumda iseniz iki taraflı kargo hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo ile GSM İletişim arasında kurumsal kargo anlaşması bulunmaktadır. Bu sayede herhangi bir MNG Kargo şubesine giderek 500892456 ya da Yurtiçi Kargo şubesine giderek 653528441 numaralı kargo gönderim kodumuzu vermeniz yeterlidir. Kargo ücreti 2 taraflı GSM İletişim tarafından karşılanmaktadır. Kesinlikle herhangi bir ücret alınmaz. Kargo gönderiminde 3 (üç) iş günü içerisinde cihazınız sizlere teslim edilmiş olur. Kargo gönderimi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için Kargo Gönderimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Tüm Yorumlar (2 Yorum)

  • Berkcan - 4 yıl önce

    Merhabalar HTC Desire 820 için arka kapak değişim ücreti ne kadar ? Elinizde stok var mıdır ?

Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?

Yurtiçi Kargo ile GSM İletişim arasında kurumsal kargo anlaşması bulunmaktadır. Bu sayede herhangi bir Yurtiçi Kargo şubesine giderek 1008492112 numaralı kargo gönderim kodumuzu vermeniz yeterlidir. Kargo gönderiminde 3 (üç) iş günü içerisinde cihazınız sizlere teslim edilmiş olur. Kargo gönderimi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için Kargo Gönderimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Not: Kargo ücreti sizlere aittir. Yukarıdaki gönderi kodumuzu kullandığınız taktirde indirimli olarak gidiş ve dönüş ücreti 200 TL olarak gönderilen cihazın servis ücretine yansıtılmaktadır. Bireysel gönderimlerde bu ücret çok daha fazla çıkabileceği için gönderi kodumuzu kullanmanız tavsiye olunur.

GSM İletişim Adres ve Ulaşım Bilgileri

TEL : 0216 550 40 60  GSM : 0532 772 48 72 Whatsapp: 0532 100 4147

DİKKAT: Başka şubemiz yoktur. Tabelamız alttaki fotoğraflarda olduğu gibidir.

Teknik servisimiz, İstanbul Kadıköy Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı‘nın çıkışında sağda, Kadıköy Evlendirme Dairesi‘nin karşısında, GENPA teknik servisinin yanındadır. Kapı numarası 33‘dür. Garanti BankasıYapı Kredi Bankası ve Finansbank ile birlikte künefecilerin sırasında E5 çıkışındadır.

ADRES: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:33 Kadıköy (Yol tarifi için Tıklayınız.)

WhatsApp Destek
Merhaba. Buradan WhatsApp numaramıza yazabilirsiniz.